No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

02 de juliol 2021

Jornada per a la Sanitat Pública a tot Catalunya

 Seguint amb les diverses mogudes que darrerament es produeixen al respecte, el passat 30 de juny es va preveure una jornada de lluita que es portés a terme a l'ensems per tot Catalunya per a una la Sanitat Pública com cal, amb qualitat i prou recursos per arribar a tothom quan convé i sense dificultats evitables, fent especial rellevància a l'Assistència Primària, que és el punt més feble del problema des de fa anys.

L'activitat ha estat impulsada per més de 50 organitzacions de tota mena (moviments socials, sindicals, veïnals, etc.) i s'ha portat a terme a dotzenes de poblacions a l'hora.

A Sabadell no hem faltat a aquesta cita. Des de la FAVS aquest ja és un cavall de batalla des de fa temps i, per tant, ens hi hem sumat a aquesta defensa de la nostra Sanitat Pública (que paguem entre tots) i en contra de les seves encara vigents retallades.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada