No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

26 d’octubre 2021

Mou-te - Caminada a Sant Pere de Terrassa (250 anys)

 Dins dels actes programats per a la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta, el Grup Mou-te va portar a terme, el passat dia 23 d'octubre, una de les seves caminades: aquesta vegada des de la Creu Alta fins a l'edifici de l'antic Ajuntament de Sant Pere de Terrassa, a la co-capital vallesana.

Es tractava de fer una visita als companys de l'Associació de Veïns d'aquell actualment barri, ja que allà hi va haver l'Ajuntament del que depenia Sant Vicenç de Jonqueres (o sigui, la Creu Alta) fins a l'any 1904.

A mig camí, a l'alçada de la Torre de Mossèn Homs, els amics de l'entitat "veïna" van rebre la comitiva tallareta i, junts, acabaren l'excursió, resseguint l'antic camí que unia ambdós termes pels avui ja carrers de Terrassa.

En arribar a la seva seu, al costat del conjunt monumental de l'antiga Egara, es van intercanviar discursos de benvinguda i de col·laboració, a partir dels quals aquests amics també participaran, quan no organitzaran ells mateixos, altres actes de la commemoració.

Tanmateix els tallarets han estat invitats a la propera celebració del tradicional casament vuitcentista que s'organitzarà allà el 2022.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada