No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

13 de febrer 2019

Diari de la Creu Alta


El peculiar portaveu de la nostra Festa Major. el Diari de la Creu Alta, aquest any tindrà una renovació en la seva realització. Amb la finalitat d'obrir la responsabilitat de la seva confecció fins a més persones que voluntàriament s'hi vulguin implicar, s'ha creat tot un 'Consell de Redacció' que té l'objectiu de donar un nou impuls al nostre Diari i de facilitar que la seva edició no sigui una càrrega per a una o per a molt poques persones quan hi ha iniciatives per participar en aquesta tasca, no gens senzilla i que comporta molta feina invisible, que només la tossuda voluntat d'alguns tallarets fa que es mantingui aquest detall quasi exclusiu de la nostra Festa Major.
Aquells que fins ara han estat suportant aquest treball ho continuaran fent, però amb l'ajuda de més persones, que, d'aquesta manera, incorporaran novetats, nous criteris i certes actualitzacions al nostre emblemàtic portaveu. Tanmateix també s'assumira el repte de la participació femenina en la redacció d'articles i aportacions al Diari, que és més aviat minsa fins ara, sobretot perquè han estat poques les tallaretes que s'hi han posat al tema: a partir d'ara esperem que s'assoleixi un equilibri també en aquest aspecte.
Enhorabona a tots, veterans i nou incorporats, i sort i èxit amb aquesta renovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada