No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

31 d’octubre 2019

Mou-te: La Mola


Endarrerida per les plujoses jornades en les que, en principi, la volíem fer, ha estat aquest passat dimarts, 29 d'octubre, quan els del grup Mou-te hem fet una pujada fins a La Mola, el "cim" més important que tenim per aquí, a mà.
L'accés el vam fer des de l'aparcament de Can Robert, i més enllà de Can Pobla vam despistar-nos per una "drecera" que l'únic de bo que tingué fou que, pujant, també arribava a dalt.
L'esmorzar va ser al Monestir de Sant Llorenç del Munt, on les coneixences ens van donar records per a tothom, especialment a alguns que havien de pujar però que, a última hora, no ho van poder fer.
La baixada havia d'anar pel 'Camí dels Monjos', però la vam adreçar, ara sí com cal, fins al punt on teníem el cotxe per tornar.
Llàstima que, entre els canvis, el mal temps i d'altres circumstàncies, vam ser pocs el que vam fer el cim; caldrà preparar una altra pujada en el futur per poder dir que "el grup" ha anat a La Mola...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada