No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

27 de març 2019

Exposició sobre els 50 anys de moviments veïnals a Sabadell



En els diversos actes que estan previstosdins del calendari d'esdeveniments preparats per a la celebració dels 50 anys del Moviment Veïnal a Sabadell, s'ha creat una exposició històrica que fa referència a aquest cinquantenari i que serà itinerant per la nostra ciutat, perquè es muntarà a cada un dels districtes de Sabadell, generalment als centres cívics, i serà co-patrocinada per cada una de les implicades associacions veïnals federades d'aquests districtes.
Al Districte Segon, que comprèn els barris de Can Puiggener i de la Creu Alta, es podrà veure al Centre Cívic de la Creu Alta (Cal Balsach) des del 21 al 31 de març. Posteriorment es muntarà també uns dies al Centre Cívic de Can Puiggener.
A cada un d'aquests muntatges de l'exposició en qüestió, normalment el dia de la seva inauguració, l'acompanya una xerrada pública a mode de presentació de la celebració i d'explicació de l'esdeveniment, de la seva història, de la situació actual del moviment veïnal i del seu futur. A la Creu Alta això es va efectuar ahir dimarts, al mateix Centre Cívic, amb paraules i descripcions al respecte a càrrec del nostre President i del de la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS).
Aquestes xerrades també es portaran a terme a la majoria dels instituts d'ensenyança secundària de la ciutat - per a què aquesta història sigui coneguda, i valorada, pel jovent que no l'ha viscuda - i a les seus d'altres entitats que se sumin a l'esmentada celebració.
A la Creu Alta no es farà a cap institut - ja sabem per què - però sí que s'efectuarà al Casal Popular de la Creu Alta 'El Tallaret'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada