No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

25 d’abril 2019

Diada de Sant Jordi


La nostra participació a la tradicional Diada de Sant Jordi, en forma de "la festa" del 'Dia del Llibre', l'hem repetit aquest any, en el que s'hi han afegit també moltes altres entitats socials que darrerament s'han sumat a la promoció de la cultura que la Fira del Llibre de Sabadell significa principalment.
Nosaltres, com sempre, ho hem fet a través de la 'Biblioteca d'Estudis Creualtencs' (BEC), secció de la nostra Vocalia de Cultura que fa temps que té cura d'impulsar el coneixement de la història local i de divulgar tot allò que ajudi a conèixer els orígens i evolució de la nostra comunitat, essent un marc en el que s'editen publicacions o monografies periòdiques sobre temes socioeconòmics i culturals d'interès del barri de la Creu Alta i del seu veïnat, oferint diferents llibres i altres publicacions al respecte, a disposició de qui ho sol·liciti i en algun cas a canvi d'una col·laboració de suport al cost d'aquesta tasca de tant profit per a la Creu Alta.
Aquest any, a la paradeta que hem tornat a muntar durant tot el Dia de Sant Jordi, al passeig de la Plaça Major de Sabadell, hi hem pogut oferir també la novetat editorial que per a aquesta Diada hem previst, sumada a les tradicionals dels nostre catàleg de les que encara hi ha disponibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada