No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

10 de setembre 2019

Festa Major de Sabadell


La primera "festa" amb la que ens trobem en tornar de vacances és la Festa Major de Sabadell. Aquesta, com la nostra, també es mou en el calendari, però no tant: sempre està precisament després de les vacances.
I cada any porta 'moviment' a tota la ciutat, a la Creu Alta inclosa. S'hi fan actes arreu i es 'tanca' l'eix central de Sabadell per gaudir de la tranquil·litat necessària per aprofitar a fons tots aquests actes i el desplaçament de riuades de gent de l'un a l'altre, i també per incloure-hi activitats itinerants o fixes. I això fa que les implicacions amb el nostre barri cada any vagin augmentant.
I en aquesta ocasió, a més, la 'presentació oficial' de la Festa Major de Sabadell també s'ha fet a la Creu Alta, concretament a l'Estruch.
Nosaltres, com a entitat sabadellenca, hi hem estat presents, però, el que és més important, també com a ciutadans hi hem estat implicats (els qui no són fora per aquestes dates, encara o intencionadament), i això vol dir tant en els beneficis de la festa com en els perjudicis, que també n'hi ha. Concretament, a la Creu Alta - a "l'Eix Macià" - 'deu n'hi do...'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada