No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

15 de novembre 2019

Eleccions Generals


Per tercera vegada aquest any (i ja veurem si és la última) hem estat convocats per anar a votar, cosa que tan aviat es fa cada trimestre com resulta ser perseguida quan a segons qui no li agrada que es faci. Tenim una democràcia que li queda més el nom que l'efectivitat.

Aquesta vegada les eleccions han estat, el 10 de novembre passat, per al govern de l'Estat Espanyol, igual com ho van ser també fa mesos. Però aquelles es veu que no s'hi valia i, com les coses que es fan mal fetes, les hem hagut de repetir. Les votacions.

El resultat no ha estat ben bé el mateix, però. No està clar encara si aquesta vegada ho hem fet millor o si encara haurem de tornar-hi abans d'hora. Si mirem bé el resultat general d'ara, la cosa ja més que preocupa.

Mentre, pel que fa al barri i el què a aquest interessa, tot parat: no fos cas que prenguéssim mal si s'arreglés alguna cosa...

Estem ben "apanyats"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada