No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

02 de desembre 2019

Carrer del Teatre


Després de vàries setmanes en les que les obres de pacificació del darrer tram del carrer de Montllor i Pujal, el que toca a la plaça de la Creu Alta entre l'església i el poliesportiu, estiguin ja acabades (ja no hi treballa ningú fa dies) però no "recepcionades", ens trobem que l'espai continua ple de tanques que n'impedeixen l'ús públic que tant temps fa que està dificultat. Només un petit passadís, arran de paret, permet un pas limitat i estret, no havent excuses reals per conservar tal situació.
Com que no sembla que això s'arregli aviat, aquest passar diumenge, 1 de desembre, en col·laboració amb el Centre P. Sant Vicenç hem convocat un acte simbòlic per "inaugurar" ja la reforma acabada, evidenciant que el veïnat no volem que ens prenguin el pel d'aquesta manera. La idea de fer-ne una via per a vianants era per als d'aquest segle.
La part més reivindicativa de la major part del nombrós nombre de persones que s'hi va aplegar va ser, però, referent al nom amb el que tota la vida s'ha conegut en el barri aquest tram del carrer, del qual es demana que en sigui el seu nom oficial: el carrer del Teatre.
A les portes del Teatre Sant Vicenç, el teatre de la Creu Alta, hem penjat un rètol viari amb aquest nom, amb una gran aclamació popular. Ara només falta que, altra vegada segons la burocràcia administrativa, aquest canvi al nomenclàtor, que no afecta a ningú, sigui un fet "oficial", cosa que ja veurem quin segle també serà una realitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada