No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

04 de febrer 2020

Assemblea General de Socis - 2020


D'acord amb la seva corresponent convocatòria, el dissabte 1 de febrer. al matí, va tenir lloc la celebració de l'Assemblea General Anual de l'Associació de Veïns de la Creu Alta. En ella es van desenvolupar positivament tots els actes protocol·laris (aprovació de comptes, pressupost pel 2020, etc.) i es va presentar una petita renovació de l'actual Junta Directiva, a l'àrea de Llamps i Trons, la Vocalia de Joventut.
Tanmateix, es va fer un resum de la Memòria d'Activitats de l'any anterior i es van anunciar alguns projectes a realitzar aquest 2020. Els enunciats d'aquests que suposen alguna novetat, o no, són: el manteniment de les nostres reivindicacions per al barri, com n'és un exemple la mancança d'un institut d'ensenyança secundària per al nostre jovent; la preparació de les necessàries accions per fer que la Creu Alta de demà sigui un lloc millor per viure, sortint de l'actual camí de la contaminació, la dificultat de mobilitat de les persones i la manca de pacificació dels nostres carrers i places, i un principi de resolució sobre la falta d'espai físic en la nostra seu social actual, iniciant la cerca d'un lloc millor on traslladar-nos.
L'acte es completà amb l'anunci de les activitats més properes, algunes de les quals ja estan "en marxa".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada