No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

24 d’abril 2020

Un Sant Jordi "diferent"


Aquest any no hem pogut celebrar la Diada de Sant Jordi com cada any. De fet, no la hem celebrat perquè hi ha molt poc a celebrar aquests dies. No és possible organitzar res que impliqui acumulació de persones en un mateix lloc (amés de tampoc si s'ha de manipular materials, com el paper o el plàstic, que són residència del maleit virus causant del problema) i ni tant sols ha estat possible, com els altres anys, regalar roses ni quasi tampoc llibres.
La causa més important és, però, que a moltes famílies no hi ha l'esperit de cada any sinó la preocupació o la por a la pandèmia, quan no tristesa per les seves conseqüències.
Aleshores, no hi ha hagut parades al carrer i, per tant, no hem viscut la Diada com en anys anteriors: la Biblioteca d'Estudis Creualtencs també està conseqüentment "tancada".
Això no vol dir, no obstant, que no s'hi faci res. A veure si, quan es pugui, coneixem la feina que s'hi està fent, que alguna hi ha...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada