No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

10 de febrer 2021

La Cooperativa SOM ENERGIA a la FAVS

 El tema dels abusos - per no qualificar-ho pitjor - de les distribuïdores elèctriques principals d'aquest país es va 'encenent' cada dia més entre la ciutadania local i general. Els preus, els maltractes i l'engany continu a la població no hi ha qui ho controli i ho faci més just i raonable. Si no sortim de les seves mans, ens veiem obligats a suportar el consum energètic com un sobre-impost més que no té cap justificació.

La oferta alternativa que al respecte estem oferint algunes associacions veïnals als nostres associats des de fa un temps, precisament per aquesta situació, va adquirint més rellevància com a solució parcial d'aquest enrenou, sobretot econòmic, que s'està produint per aquest poc interès de l'Administració per arranjar el tema.

Per aquest motiu, des de la cooperativa que ens facilita l'esmentada alternativa -  Som Energia  - s'està fent extensiva a tota la ciutat aquesta altra opció. Ara, organitzat des de la FAVS, hem ofert una videoconferència (https://youtu.be/vkgo_qn42bU) per a tothom que ha volgut conèixer les altres possibilitats existents (apart de més detalls sobre la trama organitzada) que s'ha ofert obertament a qui en tingui interès.

Ens podem queixar d'abusos o del que no ens agradi de la opció generalitzada, però hem de saber que no hi estem 'obligats' a passar per aquest tub...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada