No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

06 de març 2021

Taula d'Entitats de El Tallaret

 El passat dijous, dia 4 de març, va ser convocada - de forma virtual, evidentment - la 'Taula d'Entitats' del Casal Popular de la Creu Alta "El Tallaret", que tant costa reunir en circumstàncies "normals" i més ara, o no, telemàticament.

El Casal fa un pas endavant en el seu desenvolupament perquè la propera entrada al seu espai de Cal Balsach (endarrerida encara perquè segueixen sense acabar les obres que s'hi estan fent) portarà al Casal al moment en el que el seu arranjament intern exigirà més inversió a tal efecte, tant econòmicament com personal.

La reunió va servir per fer-ne conscients a les entitats que formem el Casal d'aquesta situació immediata, per a la que s'estan fent els passos necessaris per aconseguir cobrir-ho adequadament.

Per la nostra part, de passada, a les entitats connectades se les hi va presentar exclusivament el projecte de commemoració dels 250 anys de la Creu Alta, per si alguna encara no n'estava assabentada.

associat_al_tallaret

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada