No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

27 d’abril 2021

Diada de Sant Jordi 2021

 La Diada de Sant Jordi d'enguany d'alguna manera ha tornat a celebrar-se a Sabadell. Com era previsible, no ha estat una "fira del llibre" al passeig del centre de la ciutat però hi ha hagut paradetes de llibres i de roses.

La nostra Biblioteca d'Estudis Creualtencs (BEC) ha tingut la seva parada altra vegada, concretament al carrer del Teatre de la Creu Alta, a l'entrada del Centre P. Sant Vicenç.

Hem estat tota la jornada allà, amb els nostres llibres i els punts de llibre, perquè precisament hem publicat un altre llibre nou aquest any, i aquest va d'això: del 'Centre Cultural Sant Vicenç, motor cultural de la Creu Alta'. Ha estat una segona edició publicada, també obra del Jaume Pont, molt més completa i actualitzada que l'anterior.

L'autor va estar signant noves edicions tota la tarda, la que és el número 12 de les que la BEC ha publicat en tots aquests anys.

Ha tingut molta sortida, així que "ja teniu el vostre exemplar?". No us quedeu sense...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada