No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

22 d’octubre 2021

Presentació del 'programa' de commemoració dels 250 anys de la Creu Alta

 Tai i com en ell mateix s'hi indica, el passat dia 19 d'octubre es va fer la presentació del programa d'actes que s'ha confeccionat per a la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta.

Concretament es varen fer públiques les seves dues parts, és a dir, les activitats que fins ara s'han anat fent, des del novembre de 2020, i les que falta fer d'ara endavant, que són les més significatives i que inclouen l'acte central, que s'organitzarà pel proper 2 de febrer de 2022, data exacta en la que es complirà l'aniversari en qüestió.

El marc triat per a aquesta presentació, que tingué un format de "roda de premsa" perquè aquesta va estar a primera fila per recollir i difondre la informació, va ser la terrassa del terrat de l'Hotel Urpí, que oferí un espai molt adient per a la rellevància de l'acte.

També hi assistiren representants de diverses entitats creualtenques que participen en la commemoració, així com de l'Administració Local, que també estan implicats en el que es pretén realitzar.

Amb això, el que s'ha fet és donar el tret de sortida d'aquesta significativa segona part de les activitats previstes. Ara només resta que la part encara no definitiva d'alguna d'elles es vagi confirmant a mesura que els actes es vagin portant a terme. Tots seran anunciats degudament i es ja es pot conèixer la seva previsió consultant l'esmentat programa aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada