No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

24 de maig 2021

Fes-te Gran 2021: la 'Bicicletada'

 S'ha de fer un esment apart de la 'Bicicletada' que aquest any també s'ha inclòs en el programa de la 'Fes-te Gran 2021'.

Normalment, aquest acte sempre té una certa col·laboració municipal, doncs aquesta és necessària en tractar-se d'una activitat itinerant per molts carrers del barri. Aquest any, amb l'excusa del PROCICAT (?), NO hi ha hagut tal col·laboració. Lamentable injustificació.

Tot i així, en la seva organització s'hi ha implicat, i molt, la gent de la nova plataforma #UnBarriPerViure, sobretot els membres de les AFA/AMPA de totes les escoles de la Creu Alta, que de cap manera han volgut perdre l'ocasió de projectar en l'activitat la seva lluita per als camins escolars segurs, molt dins dels principis de la plataforma, principalment amb l'ús de la bicicleta.

El recorregut del "BICI-BUS", que és el que es voldria implantar en el nostre barri, ha estat la base del traçat de la volta, que ha passat per tots els centres escolars amés dels punts habituals de cada any.

En resum, una de les edicions de la 'Bicicletada' amb més èxit, tant de participació (centenars de 'cicles' de tota mena) com de reivindicació, sempre present en aquest acte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada