No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

18 de maig 2021

Xerrada virtual sobre el Nomenclàtor

 Doncs la 'Fes-te Gran' ja ha començat; els seus actes previs en primer lloc.

Un d'ells, que cal destacar, és una xerrada que hem ofert - aquesta virtual encara - sobre el tema del "Nomenclàtor", que te relació amb un dels projectes complementaris dins del marc de la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta.

El tema consisteix en que hem detectat unes dues o tres dotzenes de carrers, placetes i altres indrets de la Creu Alta que NO TENEN NOM. És a dir, que no se'ls ha incorporat als llocs de la ciutat en el nomenclàtor de la qual s'hi indica un nom propi (d'un personatge, d'un toponímic, d'un esdeveniment famós, d'una data assenyalada o d'alguna de les possibilitats que s'utilitzen per identificar un espai públic amb un nom propi).

És un nombre molt gran i significatiu de mancances que ens permet programar el atorgar-los un 'nom' proposat per a cada un d'ells, amb la idea que la proposta surti del propi barri. Aquesta és la part més significativa de la idea i això és el que es va plantejar a la xerrada d'ahir.

Aprofitarem el fet d'estar en una celebració assenyalada per incloure-ho com una proposta més dins del 'programa' que ja estem tancant...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada