No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

10 de setembre 2021

Festa Major de Sabadell 2021

 El primer esdeveniment amb el que ens trobem en començar un nou curs és la Festa Major de Sabadell, que normalment omple el primer cap de setmana del mes de setembre.

Aquest any també ha anat així, tot i que la festa no ha estat (tampoc) tan major com sempre, perquè les limitacions sanitàries continuen posant-hi cullerada i segueixen impedint que tot pugui ser "com sempre".

Pel que fa a la Creu Alta, aquesta vegada ens ha afectat poc, encara que la idea semblava que era la de escampar els seus actes per tots els barris. Precisament, una de les activitats que no s'han programat ha estat tota la fira i els macro-escenaris que es muntaven a 'l'Eix Macià'. Alguns veïns estaran ben contents.

No hem d'obviar, però, que, en el fons, el que suposen tots aquests confinaments són traves a les manifestacions culturals tan populars en aquestes terres. A veure si podem acabar de sortir-ne de tot això perquè el "cansament" que tantes pegues ens produeixen a tots plegats pot acabar fent pitjor el remei que el problema que es vol evitar. 

Fem bondat i estirem una mica més la paciència, que el final del túnel sembla que ja es divisa...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada