No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

21 de febrer 2019

Pla Local de l'Habitatge


La situació social de la nostra ciutat ja sabem que no és, de bon tros, la que tots i totes voldríem que fos. Patim moltes mancances encara avui dia, tot i el temps que fa que uns i altres lluitem per millorar les coses.
Un dels grans problemes d'aquesta mena que tenim és la qüestió de l'habitatge, sobretot per la pràctica inexistència d'habitatge social disponible a Sabadell, malgrat la gran demanda i la manifesta necessitat del mateix encara ara, en ple segle XXI.
Des de l'Ajuntament s'intenta fer el possible al respecte. Si més no, es "planifica" què fer per adreçar la situació, més o menys aviat i amb més o menys encert. I en posar-se a la tasca, s'empra l'opció de la participació ciutadana per col·laborar, quan no co-responsabilitzar, al veïnat de la ciutat en la recerca de solucions, que sembla que l'Administració no sap trobar.
El passat dia 18 hi va haver una d'aquestes sessions de participació i els de la Creu Alta hi van ser en ella. Del tema n'anem parlant tots mot: mentre, continua havent qui ha d'anar a viure 'sota el pont' gairebé, i a molts encara ens sembla que vivim en un món millor si no mirem cap on no ens agrada...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada