No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

27 de febrer 2019

Grup Mou-te: Sant Sebastià de Montmajor


Una nova sortida d'aquest grup:
En cotxe, cap a Castellar del Vallès fins 4 km passat Sant Llorenç direcció Gallifa – lloc anomenat Pla de les Forques – hi deixem els cotxes i comencem la caminada.
Al principi una pujada molt suau; passem pel collet de Penjallops, serra de Coll Munner, i en una hora arribem al llogaret de Sant Sebastià de Montmajor, situat entre les muntanyes de Gallifa i el Farell, que pertany al municipi de Caldes.
A l’absis de l’església trobem unes pintures al fresc del nostre conciutadà, Antoni Vila Arrufat, amb unes innovadores tècniques inventades per ell per tal de millorar la qualitat i la lluminositat dels pigments en el fresc tradicional.
Acabada la visita i l’esmorzar, tornem a caminar, poc a poc per una curta però forta pujada al costat de la Torre del Rellotge. Més amunt trobarem l’"alzina de les bombes", el "turó dels tres pins", el sot del "sac de la palla", la casa de Cadafalc, el Parany d’en Boter, el Coll Monner i el Pla de les Forques, on donem per acabada la ruta a peu.
Haurem caminat uns 10K. I quatres hores de convivència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada