No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

04 de març 2019

6a Rua Infantil de Carnestoltes


Per sisena vegada consecutiva, els infants de la Creu Alta que s'hi han apuntat, han tornat a recórrer els carrers del barri en una 'Rua de Carnestoltes' de caire infantil, com les que ve organitzant la Vocalia Juvenil "Llamps i Trons" des de fa temps.
No hi ha mancat "el pregó", la "crema del Carnestoltes" ni el final de festa, amb la divertida actuació infantil del Grup 'Grimpallunes'.
I gràcies a la majoria dels forns i pastisseries del barri, també s'ha repetit el berenar general que la quitxalla s'ha guanyat després de la passejada. Al cartell de l'esdeveniment hi veureu la llista d'aquests imprescindibles col·laboradors, així com l'altra llista: la de les entitats que se'ns apleguen per prendre part d'aquesta celebració tradicional.
Gràcies als uns i als altres per fer possible que aquesta activitat mantingui la continuïtat i el prestigi que ha anat adquirint a la ciutat els darrers anys. L'any que ve, hi tornarem...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada