No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

01 d’abril 2019

Assemblea Anual de la CONFAVC


Les associacions veïnals de tot Catalunya estem actualment confederades, a través de les respectives federacions de cada poble o ciutat, en una única entitat, coordinadora general del moviment veïnal actual del país, que porta el nom de Confederació de Federacions d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). Com a tal, té els seus Estatuts adequats i es gestiona d'una forma similar a qualsevol entitat representativa transparent com podem ser cada una de les associacions locals que en formem part.
Així, anualment celebra la seva corresponent assemblea general, i aquest any 2019, el 30 de març, el lloc triat per fer-ho ha estat la ciutat de Sabadell, tota vegada que s'hi celebra el cinquantenari del moviment veïnal a la nostra ciutat. Dins del programa d'actes preparat per a tal celebració, s'ha inclòs aquesta reunió de membres d'associacions i federacions de tot Catalunya.
I el marc concret elegit per desenvolupar l'acte en sí ha estat l'Auditori del Centre Cívic de la Creu Alta, és a dir, els hem tingut a tots i totes com a convidats al nostre barri en concret.
L'assemblea, i els demès complements de la mateixa, s'han realitzat amb total èxit, tant polític com tècnic. Totes les més de cent persones representants dels veïns de tota Catalunya que n'han pres part creiem que s'han endut una bona impressió de la Creu Alta.
Això ens ha semblat...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada