No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

11 d’abril 2019

Mou-te: tercera etapa de la volta pel rodal de Sabadell


Dimarts al matí, la gent del caminador grup Mou-te va realitzar la tercera etapa de la volta pel rodal de Sabadell que van començar a principis d'any.
Aquesta vegada van anar "del Nord fins a Llevant" i la ruta va consistir en el següent:

Sortida: Barri de Can Deu (Ca n’Oriach). Recorregut: Carrer de la Prada (Centre Cívic de Can Deu) cap al Museu de les Eines del Camp (Fundació Caixa Sabadell), Sant Vicenç de Verders, Bosc de Can Deu, Sant Julià d’Altura, Font dels Capellans, Font del Suro, Pantà de Ribatallada, Torrent de Ribatallada, Forn de Calç, Horta de Can Deu, Riu Ripoll, Molí d’En Galí, Molí d’En Mornau, Pont de Jonqueres, Can Pagès, Torrent de Colobrers, Font de la Tosca, Can Moragues, Pi de les 3 branques, Ermita de Togores, Can Vilar, Riu Tort, Camí de Ripollet a Castellar, Carretera de Sentmenat, Monestir de la Salut, Cementiri i Poble Nou de la Salut.
Total, uns 11 kms. i tres horetes de passeig per uns dels paratges més bonics que tenim al voltant de la ciutat, desconeguts per a molts sabadellencs. Ens recomanen que ens hi perdem algun dia: hi repetirem.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada