No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

13 d’abril 2019

Nou llibre de la Biblioteca d'Estudis Creualtencs (BEC)


Feia un cert temps que des de la Biblioteca d'Estudis Creualtencs (BEC) de l'Associació de Veïns de la Creu Alta, no s'editava un nou llibre propi, dels de la seva col·lecció sobre La Creu Alta. El motiu ha estat estructural principalment, ja que és necessari que els productes de la nostra 'biblioteca' siguin raonablement accessibles, incloent el seu cost, si volem que tinguin una digna difusió.
Resolt el tema, de cara a la propera Diada del Llibre tornarem a tenir un nou exemplar per triar, en línia amb les publicacions anteriors.
El llibre, titulat "40 anys de l'Associació de Veïns de la Creu Alta", és una recopilació històrica, feta per l'actual Vicesecretari Jordi Torguet, que relaciona els esdeveniments succeïts durant els anys 1976 fins a 2016 al voltant i per intervenció de l'Associació de Veïns del barri o referents a ella, o sigui, una cronologia dels fets ocorreguts durant aquests primers 40 anys de l'Entitat, segons n'ha quedat constància escrita en els seus propis documents, en les seves publicacions diverses i a d'altres del seu entorn en les que se'n fa referència. Ve a ser una passa més dins de la finalitat de la BEC, que nasqué amb aquesta intenció i que, en continuar, manté els mateixos objectius.
La presentació oficial del nou llibre es portà a terme, de cara al barri, el passat 9 d'abril, a la seu del Casal Popular de la Creu Alta 'El Tallaret', dins del seu programa cultural que inclou vàries altres novetats literàries. A la ciutat de Sabadell se l'ha fet conèixer la novetat a través de Ràdio Sabadell, on s'hi dedicà una estona de la seva programació per divulgar la notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada