No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

11 de juny 2019

Mou-te: Serra de l'Obac

.
Aquest grup manté el costum de sortir regularment cada 15 dies, al matí dels dimarts, i seguint un programa que avança per trimestres i que rarament ha de variar.
D'aquesta manera, el passat dimarts 4 de juny van anar a donar un volt per la Serra de l'Obac. Com que la data coincidia amb la setmana de la Festa Major, la sortida s'ha inclòs, com una altra novetat d'aquest any, al Programa de la mateixa, i s'hi han apuntat un bon nombre de caminadors, que van matinar pensant en el sol que tossudament els va acompanyar des de la sortida, amb cotxes fins a l'inici de la ruta.

Des de l’aparcament del Coll d’Estenalles, enfilaren cap a l’ermita de Sant Jaume, bonic mirador, i arribaren a la Coma d’en Vila (camí planer i carener). Seguiren per camins més petits fins trobar l’escletxa  d’entrada que els va portar a la font del Rossinyol (dins la cova, anomenada de la Cort Fosca). Finalment, varen fer una visita a "L’Hospital de Sang".

Acabada la visita, encara els quedà veure l’"alzina del vent" o alzina bonica. I després, retorn al lloc de sortida.
Apart d'una esplèndida matinal, com és habitual, resultà una activitat de Festa Major ben peculiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada