No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

21 de juny 2019

Mou-te: darrera etapa pel rodal proper de Sabadell


La temporada 2018-2019 del programa del grup Mou-te es tancà aquest dimarts passat, 18 de juny, amb la darrera etapa de la ruta pel rodal proper de Sabadell que varen encetar en ple hivern i que, etapa a etapa, ara s'ha conclòs. La temporada en considerà acabada perquè, a l'estiu, és desaconsellable anar a prendre el sol pel rodal de la ciutat o per on sigui, perquè no és bona idea caminar així en la nostra latitud. Es reprendran les sortides cap al darrer trimestre de l'any, que tornarà a venir de gust.
En aquesta ocasió, aquesta etapa final, anomenada "Tornant pel Parc Fluvial", va anar d'aquesta manera:

Sortida: Barri de Can Roqueta. Recorregut: EDAR Riu Ripoll (Depuradora de Sabadell), jaciment de Can Llobateres, B-140, Font de Can Llobateres, Riu Ripoll (Barberà del Vallès), Molí d’en Santo, Club Hípic Vallès, B-140 (pont sobre el Riu Ripoll), Estació de bombament de la depuradora, Camp dels Cartrons, Sant Oleguer (alberg i complex esportiu/’La Bassa’), Can Quadres, passarel·la, Font del Manyà, Molí de les Tres Creus, Carretera de Torre-romeu, Font de la Mina, Molí d’en Fontanet, La Cobertera, passeig de la Revolució, carretera de la Salut, Can Vilarrùbias i La Creu Alta.
Els darrers 10 kms. de la volta a la ciutat, retornant a la Creu Alta vorejant el Riu Ripoll des del Sud de la ciutat fins al nostre barri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada