No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

30 de setembre 2019

Aplec de Jonqueres


Amb aquesta ja són 32 les vegades que l'Associació de Veïns de la Creu Alta ha organitzat l'anomenat "Aplec de Jonqueres", que inicialment servia per reivindicar la dignitat i la conservació de l'indret i que, actualment, ens recorda on fou "el bressol" d'aquest barri i ens porta a seguir fent-ne ús d'aquell espai, que mereix molt que se'l tingui en compte a l'hora de muntar activitats d'oci, algunes molt indicades per a aquell paratge.

Els actes que aquest any s'hi han desenvolupat donen continuïtat als que darrerament s'hi repeteixen. I també hi ha hagut alguna novetat.

El dissabte, 28 de setembre, es reproduí el 'Memorial al Manel Galícia', qui tingué molt a veure en instituir aquest aplec.

El diumenge, 29 de setembre, a l'explanada de l'ermita de Sant Vicenç de Jonqueres, hi tornà a haver jocs infantils, concurs de dibuix, missa de campanya, esmorzar, el novè Concurs de Ratafia de la Creu Alta i un nou "concurs" de paelles, que ens portà al dinar popular amb el que se sòl acabar cada aplec si el temps ho permet. I més coses...

Durant tot el matí, a l'interior de l'ermita, el Servei General d'Informació de Muntanya, que hi té allà la seva seu, va muntar una nova exposició, com cada any, i com a novetat d'enguany s'efectuà la plantada d'un arbre nou a l'accés del recinte, activitat que es té la intenció de repetir en anys propers perquè l'espai agrairà la reforestació.

Tot va anar bé i tothom va quedar content, principalment qui va obtenir algun premi en els concurs realitzats.

Enhorabona!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada