No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

19 de setembre 2019

Mou-te: la Balma de l'Espluga


Com s'havia previst, en acabar-se l'estiu el grup Mou-te, que tantes activitats està organitzant aquest any, ha tornat a encetar la darrera part del seu calendari per a la resta d'aquest any. Aquest dimarts, dia 17 de setembre, ha portat a treme una altra sortida.
Per començar a estirar les cames, s'han acostat fins a "l'Alzina del Salari", accessible des de l'aparcament que hi ha a prop, al principi de la carretera de Talamanca. Des d'allà, caminant és clar, han passat per la Font de la Pola i han arribat a l'anomenada "Balma de l'Espluga".
Entre la possibilitat que encara fes molta calor i que no tothom pogués arribar a fer tot el recorregut sencer, s'havia previst una alternativa, més fàcil, per a qui no es veiés en cor de fer-ho tot, però els valents i valentes que s'hi han apuntat no han dit res d'alternatives en cap moment, i tots plegats han arribat fins al final, i després han tornat, la mar de bé.
Els "membres" d'aquest grup estan en forma i es conserven molt bé...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada