No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

26 de febrer 2020

7a Rua Infantil de Carnestoltes de la Creu Alta


El dissabte 22 de febrer, dissabte de Carnaval, vàrem portar a terme la setena edició de la Rua Infantil de Carnestoltes de la Creu Alta.
Amb la participació de l'AMPA de l'Escola Creu Alta, de l'AFA de l'Escola Ribatallada, de l'AMPA de l'Escola Samuntada, de l'Esplai La Branca, de l'Esplai l'Esparver i de la gent de la Fundació Idea (Pandora), amb la col·laboració dels Diables i Banyetes de la Creu Alta, de les Forques de Can Deu, dels Gegants i Grallers de la Creu Alta i del Casal Popular de la Creu Alta 'El Tallaret', tot organitzat per la Coordinadora Jove de la Creu Alta LLAMPS i TRONS i aquesta associació, el recorregut pels carrers del nostre barri, des de la plaça de Lluís Subirana fins a la de la Creu Alta, va tornar a ser un gran èxit de participació, amb una llarga rua d'infants disfressats i acompanyats de famílies i amics.
A la plaça de la Creu Alta tots ells varen poder berenar, gràcies a la gentilesa de molts forns de pa i pastisseries del barri. Més tard, després del seu corresponent "pregó", precedit per una actuació musical d'entreteniment infantil, l'esdeveniment acabà amb la tradicional crema del "Rei Carnestoltes".
Tradició que rubrica aquesta continuada activitat, que forma part ja de la cultura popular nostra i d'aquest país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada