No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

25 de febrer 2020

Deficiències urbanístiques a la Creu Alta


Acompanyant al Tècnic del Territori i a la Coordinadora del Districte Segon, de l'Ajuntament de Sabadell, el matí del dilluns 17 de febrer vàrem realitzar una passejada per diferents indrets del barri de la Creu Alta, amb la finalitat de verificar in situ diverses deficiències urbanístiques que encara tenim en el nostre barri. La ruta, llarga perquè aquest barri té una superfície gran i més d'un centenar de carrers i places, la vam completar el matí del següent dilluns, ahir.
 L'exercici va servir per comprovar la gran quantitat d'irregularitats que es poden trobar als nostres carrers, encara que no ho sembli perquè ens hem 'acostumat' a conviure amb elles.
No està bé, doncs, que encara hi hagin tants pals plantats al mig de moltes voreres, sense cap utilitat en quasi tots els casos, dificultant la mobilitat de les persones, sobretot si aquesta és reduïda, per les nostres estretes voreres, la major part de les quals no compleixen les normatives urbanístiques establertes.
Tampoc està bé la brutícia derivada dels amos dels gossos que passegen pel barri; ni les tanques de les obres que tornen a renéixer al barri i que ocupen espais públics i, el que és pitjor, "camins escolars"; ni que més de 100 cantonades no tinguin encara les voreres rebaixades per a què els vianants puguin travessar amb qualsevol tipus de rodes els nostres carrers; ni que per aquests carrers no es respectin les normes de circulació ni els límits de velocitat; ni que encara tinguem "pàrquings provisionals" on hi haurien d'haver equipaments; ni que no hi hagi cap parada de BUS a la sortida de la nova estació dels FCG; ni que encara hi hagin tants edificis abandonats, o voreres i paviments en mal estat, o arbres torts, o tantes altres coses que es van constatar en la passejada.
A veure si l'esmentat exercici servirà per a alguna cosa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada