No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

30 de març 2020

Seguim treballant virtualment


Afortunadament disposem avui dia d'una tecnologia prou avançada i sense la qual ens seria molt més difícil poder aguantar aquest confinament al que costa de veure-li el final. No ens podem acostar ni tocar-nos però estem descobrint tot de maneres "virtuals" de veure'ns i de seguir en contacte.
Gràcies a això també podem seguir treballant les entitats socials i els grups de treball que d'alguna manera han de continuar mantenint mínimament, fins allà on es pugui, el servei que volen oferir a la nostra comunitat.
A l'Associació de Veïns de la Creu Alta també seguim fent el que podem. Des de casa però amb l'ajuda de l'esmentada tecnologia, tota la Junta Directiva i alguna de les nostres vocalies, ens seguim "reunint" ordinàriament, i de forma extraordinària si convé. Seguim parlant de tot, dels temes pendents i dels nous, i no deixem d'estar al cas del que més li convé a la Creu Alta i del que no. Ara fem allò que es pot fer des de casa, però ens mantenim a punt per estar totalment preparats per al què convingui en el moment en el que puguem augmentar el nostre abast.
Seguim...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada