No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

28 de març 2020

Més actes ajornats


La pluja d'actes que s'ajornen o es suspenen no para. Arreu es va paralitzant tot i ja per tot el món s'estén el que està ben clar que és una pandèmia, o sigui, una epidèmia com un pa de pagès de 6 kg.

En el món veïnal, local i nacional, també s'estan ajustant dates i convocatòries. Sense anar més lluny, s'ha ajornat les assemblees anuals que havien de celebrar la nostra federació veïnal de Sabadell, la FAVS, i la de la confederació general de tot Catalunya, la CONFAVC.
I així seguirem. Nosaltres i tothom. Ens ha tocat viure una situació totalment insospitada, que difícilment hauríem pogut imaginar i que ja veurem quins efectes finals ens portarà, tan sanitaris com socials i econòmics.
De moment, però, hem de considerar que la salut està per davant de tot, ja que, sense ella, la resta passa a ser secundari. La "recepta" que ens expenen és fàcil de fer: quedem-nos a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada