No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

25 de març 2020

8è Concurs Infantil de Dissenys de Punts de Llibre 2020. Ajornat també!


Poc a poc es van desconvocant, suspenent, ajornant o anul·lant tota mena d'activitats i esdeveniments programats per a aquests dies. I per als propers, perquè moltes d'aquestes coses necessiten el seu procés temporal de preparació i, si aquest es redueix o no existeix, el tema es posa en entredit i resulta millor no seguir portant-lo endavant.
I també hem de pensar que, tal com van les coses, es va perdent la moral de cara a celebrar esdeveniments i festivitats.
El cas és que ja se sap des d'ara que aquest any no tindrem Diada de Sant Jordi a Sabadell, si més no el 23 d'abril proper; ja veurem si més endavant.
Això afecta al nostre "8è Concurs Infantil de Dissenys de Punts de Llibre" que teníem convocat i que, de moment, veu anul·lada la seva data de termini per a les presentacions dels dissenys fins que coneguem quan celebrarem la Diada esmentada, a la que va dedicat el disseny guanyador o "Punt de Llibre de la Creu Alta 2020".
Ja farem saber quan això serà possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada