No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

08 de juny 2020

Homenatge i reconeixement


Tot i que encara no es pot considerar l'episodi com a acabat, ni tan sols des del punt de vista sanitari, ja es comencen a fer actes públics d'homenatge a les víctimes del coronavirus i de reconeixement a tot el personal dels serveis essencials que ha estat lluitant contra la malaltia i els seus efectes des de primera o segona fila, que ha estat - i continua essent - un gran nombre de persones, professionals i anònimes.

Concretament, s'ha organitzat, des de la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), una concentració de representants de la majoria de les associacions de veïns de la ciutat davant de cada un dels Centres d'Atenció Primària (CAP) de Sabadell, un darrera l'altre i en diferents dates. En aquestes concentracions s'hi ha llegit un manifest denunciant la situació de l'estament sanitari d'aquest país i reivindicant les seves mancances i les limitacions dels darrers anys, que han fet empitjorar tant els efectes de la pandèmia que estem vivint.

Hi ha hagut un acte central, per a tota la ciutat, que s'ha portat a terme el divendres 5 de juny a la plaça del Doctor Robert, i un acte també significatiu al Parc Sanitari del Taulí, el dimecres dia 3 a les 12 del migdia, hora en la que cada setmana s'hi repeteixen en el mateix lloc actes de similar caire reivindicatiu.

El circuit per cada CAP de la ciutat va començar el dilluns dia 1 de juny i l'acte davant del CAP del nostre barri s'ha portat a terme aquest dilluns següent, a les 10 del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada