No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

14 de desembre 2020

Assemblea General de El Tallaret

 El passat dia 12, per videoconferència perquè no pot ser d'una altra manera momentàniament, es va portar a terme una Assemblea General dels associats al Casal Popular de la Creu Alta 'El Tallaret', col·lectiu en el que en tenim part aquesta associació. Va tenir un caràcter ordinari, doncs s'hi va presentar una "memòria" anual i comptes de l'any transcorregut i pressupost per al proper, amb projectes i perspectives de futur.

Les comissions de treball van presentar cada una les seves corresponents valoracions de la seva situació actual, rondant totes elles a l'entorn de la poca mobilitat i visualització hagudes durant tot aquest temps de limitacions pandèmiques i confinaments més o menys intensos. Tanmateix, en continuar les obres municipals al futur espai de Cal Balsac, encara no acabades, tampoc hi ha hagut activitat social com l'acostumada, el que que haurà de canviar, i molt, quan una cosa i l'altra arribin a la seva fi.

Amb aquesta esperança es va votar positivament a totes les propostes, igual com per als números presentats. També s'establí la continuació de càrrecs i nomenaments mínims de la Junta, si més no fins a l'arribada d'aquesta nova situació esperada.

La propera informació sobre aquesta situació de 'El Tallaret' s'oferirà a la Taula d'Entitats que hi ha formada, per a què aquestes també estem totalment informades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada