No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

04 de desembre 2020

S'obre el pàrquing soterrat a l'avinguda de Josep Tarradellas

 L'Ajuntament de Sabadell ens ha convocat, a les associacions veïnals properes, a la presentació, en el propi espai, de les instal·lacions ja preparades de l'equipament soterrat a l'avinguda de Josep Tarradellas.

Es tracta d'un pàrquing que ja es va construir després del soterrament de la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat que des de l'estació de la Creu Alta continua cap al Nord de Sabadell. Està pensat per oferir servei a la zona, de lloguer o d'estança ocasional, i als usuaris de les estacions de la plaça d'Espanya principalment.

Aquest mes de desembre es podrà doncs començar a utilitzar, després de tots aquests anys de gestions polítiques que l'han mantingut aturat malgrat la necessitat evident d'aparcament a tot l'entorn d'aquest equipament.

Val més tard que mai. Al menys comptem que afluixarà la pressió que els esmentats usuaris de les dues estacions (RENFE i FCG) han afegit a tota la zona, que ja de per sí ha patit sempre d'aquest "problema".

Que sigui en hora bona, doncs...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada