No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

22 de desembre 2020

Comença a funcionar la "Taula Participativa de la Creu Alta"

 Complint-se la pretensió expressada dies enrere, s'ha començat a treballar, al menys a la Creu Alta, en la "Taula Participativa" d'aquest barri, en línia a formalitzar una connexió permanent entre governants i governats, com dèiem al proposar-ho.

El passat dia 15 es va realitzar la primera trobada de treball entre la nostra Regidoria de Districte i la Junta d'aquesta associació de veïns, amb la presència en aquesta ocasió de la FAVS, impulsora de la nova iniciativa en qüestió. És a dir, com a continuació d'aquella constitució inicial, primera de la ciutat, i d'acord a com es va quedar, hem presentat un recull de reivindicacions pendents, avaluades segons la seva urgència i les possibilitats de realització de cada cas, immediates o en un mig o llarg termini, a títol d'enunciats - que en l'acte es van explicar una mica - per a què la nostra Regidora, Laura Reyes, en tingui coneixement concret en principi i pugui, per a la següent trobada, començar a presentar-nos alguna resposta sobre algun dels casos. Tanmateix, ens va comentar la Regidora alguna cosa sobre certes qüestions i ens va assegurar que es miraria tot el document lliurat amb total atenció. Així doncs, ja s'ha començat la tasca que s'espera desenvolupar en aquest nou fòrum de comunicació municipal.

S'hi va apuntar també vàries interessants novetats per a l'any que ve, per la qual cosa es pot dir que s'albira un futur molt interesant respecte a la continuació de les gestions en les que aquesta associació s'ha de seguir veient implicada de cara als seus objectius sobre el barri de la Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada