No podem esperar que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadania, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

23 de des. 2020

Concert de Nadal 2020

 Amb molts dubtes i amb tot de mesures sanitàries imprescindibles, ens ha arribat l'hora de celebrar el nostre habitual Concert de Nadal, que des de fa temps el dediquem a col·laborar amb el programa de la Televisió de Catalunya "La Marató de TV3".

Aquest any, però, la situació sanitària ha fet que de cap manera el poguéssim portar a terme com sempre, que és a l'Auditori de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb les actuacions dels diferents grups de l'Escola de Música Creu Alta dalt d'un escenari com cal. De fet, la normativa dictada per a la lluita contra la pandèmia és una contínua limitació a les manifestacions culturals de tota mena i una concentració de públic en una sala tancada i sense ventilació directa és, ara com ara, una quimera voler organitzar-ho.

Per tant, hem buscat una fórmula amb la que de totes maneres poguéssim portar a terme el concert de l'Escola de Música, i aquesta ha estat fer-ho a l'aire lliure, concretament al quiosc modernista que hi ha justament davant de la Corporació Sanitària del Parc Taulí, o sigui, a la Creu Alta aquesta vegada.

Tot plegat ha estat, però, amb un grapat de dificultats tot i fer-ho d'aquesta manera, començant per la forma com recaptar les donacions que després s'ingressaran per a la recollida de l'esmentat programa de televisió. El que pitjor ha anat, cal dir-ho, ha estat la col·laboració municipal, que aquesta vegada ha estat necessària perquè el lloc on s'ha fet l'acte és un espai públic. Sort hi ha hagut de la intervenció en les discussions que hem tingut del Cap de Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Taulí, Dr. Manel Cervantes, per resoldre tantes dificultats logístiques.

No obstant, la cosa ha anat bé, tant com ha estat possible, però la dinàmica d'altres anys s'ha trencat. Esperem que sigui només en aquesta ocasió.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada