No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

28 de febrer 2021

Assemblea General Anual

 Aquesta vegada de forma telemàtica - presencial encara és utòpic pensar-ho - hem celebrat l'estatutària Assemblea General d'Associats d'aquesta Entitat, mirant que tots els requeriments reglamentaris es produïssin igualment.

El resultat ha estat molt il·lustratiu. Un bon nombre de veïns i veïnes s'han connectat a la nostra vídeo-conferència i hi han participat activament, sense desmerèixer l'atenció que darrerament produeix el nostre principal acte social protocol·lari.

L'Acta, la Memòria 2020, els comptes de l'exercici econòmic i el desenvolupament de com ha anat ho podem trobar, com correspon, al nostre portal web.

Menció especial s'ha de fer sobre que, en el mateix acte, s'ha fet la presentació virtual del projecte de commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta, així com dels altres complementaris que aniran inclosos en la celebració general, de manera que, amb això, s'ha fet ja una presentació 'pública' del tema.

El pla de treball per a aquest nou any, incloent-hi un pressupost extraordinari per al que es pretén, ha tingut una magnífica rebuda. A veure com continua...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada