No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

31 de maig 2021

Revolta veïnal a la Creu Alta

 El tema de la "pacificació" dels carrers a les ciutats va entrant cada vegada més a les consciències del veïnat, sobretot a les cases on hi ha mainada en edat escolar. Que els infants puguin anar segurs fins a la seva escola, i tornar-ne, és ja una qüestió de debat continu. Ens anem adonant que s'han de recuperar els espais públics en els que sempre s'hi havien mogut els infants sense problemes.

A nivell de tota la ciutat, com a moltes d'altres, hi ha tot un moviment social en aquest sentit ja fa dies i aquest, concretament, es manifesta d'alguna manera sovint: a Sabadell, el darrer diumenge de cada mes i en un o altre punt neuràlgic, hi ha algun acte organitzat en relació a la seguretat infantil o, si més no, al retorn dels carrers a les persones.

El passat dia 30, això va 'tocar' a la Creu Alta, En col·laboració amb l'esmentat moviment ciutadà (o "Revolta Veïnal" com alguns n'hi diuen), vam "tallar" el trànsit del primer tram de l'avinguda 11 de setembre. Hi vam fer gresca i també serioses xerrades. Aquesta problemàtica va resultar evident que és de molt interès per al nostre veïnat.

De passada, va ser aquesta la "presentació en públic" de la plataforma creualtenca #UnBarriPerViure, que va ser qui en va tenir cura d'aquesta organització puntual.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada