No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

10 de juny 2021

Reivindicacions davant del CAP Creu Alta

 La insatisfacció general pel tema sanitari continua en primera pàgina. Ara s'està fent palesa a cada un dels CAP de la ciutat; aquest passat dimecres això va passar a les portes del d'aquest barri.

En solidaritat amb el personal que hi treballa i que ho fa amb enormes precarietats precisament per la mala gestió que es denuncia des de fa anys, es va llegir un manifest com a reclamació per a què la situació canvii, i més ara que la pandèmia ha destapat cruament totes les seves mancances.

Organitzat des de la FAVS a nivell de Sabadell, representants de cada una de les associacions veïnals federades anem repetint l'acte a cada ambulatori, un cop per setmana. Esperem que arribi a l'oïda de qui correspongui, perquè seguir així no suposa un servei a la comunitat sinó, tot al contrari, un risc per a la salut pública que aviat comprova qui la té en perill i busca ajuda on hi hauria de ser però que no hi és: manquen professionals, atenció horària, especialistes... de tot. Fa anys que anem enrere amb això.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada