No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

28 de juny 2021

Posicionament respecte a les agressions feixistes contra persones del món LGBTI

 Darrerament s'estan produint arreu masses atemptats o agressions contra persones que estimen com volen, potser per la aparent, o no, immunitat de la que els seus autors sembla que gaudeixen.

L'Administració intenta prendre certes postures al respecte, que si no van més enllà no serviran de gaire per eradicar aquesta incultura. La "Justícia", quan li toca tractar el tema, encara sembla que s'ho prengui més equivocadament: les lleis que tenim potser no són les que hauríem de tenir.

A nivell de Sabadell, per exemple, es vol visualitzar la qüestió en pintar dels colors que identifiquen aquest món LGBTI certs elements públics, com ara carrers o bancs d'alguna plaça.

Això ha arribat als bancs de la plaça de la Creu Alta i, en el context actual, ens han demanat "solidaritzar-nos" amb les protestes socials davant de la situació apuntada.

Potser serà només una fotografia i de cara a la galeria, però no ens hi hem volgut negar davant de les darreres circumstàncies. Si ha de caldre quelcom més, parlem-ne...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada