No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

25 de novembre 2018

La Torre de l'Aigua ha fet 100 anys


Inaugurada l'any 1918, la Torre de l'Aigua, que és el monument més emblemàtic de la ciutat i està a la Creu Alta, ha complert aquest any el seu centenari. El peculiar edifici ja fa 100 anys que presideix el paissatge d'aquell sector i de tot el seu entorn.
Durant tot aquest any s'han fet diversos actes per conmemorar aquest esdeveniment. Durant la passada Festa Major de la Creu Alta fou protagonista dels actes particulars més destacats, amb una exposició sobre la seva història i unes visites públiques al seu interior.
Ara, en acabar l'any, la Companyia d'Aigues de Sabadell (CASSA) i l'Ajuntament s'han posat d'acord per fer un acte final de la celebració. El dissabte 24 de novembre s'han organitzat diverses activitats al seu voltant, i al Parc Taulí que també complementa, les quals van acabar conferint-li la dignificació que aquest símbol ciutadà mereix en tan assenyalada data de la seva vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada