No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

17 de desembre 2018

Concert de Nadal 2018


Aquest 2018 hem tornat a col·laborar, juntament amb l'Escola de Música Creu Alta, amb La Marató de TV3.
Hem organitzat, com cada any i ja des del 2004, el tradicional CONCERT de NADAL, dins del programa d'acció social "La Creu Alta Solidària".
Hi ha actuat la Coral Catasons, la Jove Orquestra de la Creu Alta (JOCA), l'Orquestra Tutti Frutti, la coral infantil Xip Xap, la banda Bufaruts, la banda Vent Sonats, el Grup de Flalutes i l'Orquestra de Guitarres, totes elles de l'esmentada Escola de Música Creu Alta.
Aquesta vegada també hem de fer menció a la important col·laboració de Mañero Constructores i de Cansaladries Medrán, qui amb el seu ajut han fet possible que l'import recollit hagi augmentat la seva significança.
I cal també agrair un cop més la participació del Grup Fent i desfent, de l'Associació de Veïns de la Creu Alta, per fer possible el sorteig d'uns magnífics treballs manuals fets amb llanes gentilesa de la marca Katia.
Gràcies a tots plegats enguany hem tornat a assolir un gran nivell de participació en cada una de les tres sessions diferents organitzades, el dissabte 15, a les 5 i a les 7 de la tarda, i el diumenge 16, a les 12 del migdia.
La recaptació final ha estat de 4.128'00 €
Degut a totes aquestes participacions i col·laboracions, la solidaritat de la Creu Alta s'ha afegit al finançament de la recerca i la investigació científiques que aqust any s'aplicaran a les diverses malalties de CÀNCER, a les que s'ha dedicat l'esmentat programa de la Televisió Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada