No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

07 de gener 2019

Bones Festes!


L'any 2018 ha arribat a la seva fi i, com és tradicional, això ha estat dins de les conegudes "Festes de Nadal", que s'allarguen fins a l'entrada al nou any vinent i fins i tot a la 'Diada de Reis', el dia 6 de gener del ja nou any 2019.
Durant tots aquests dies s'entra en una especial "inactivitat" que no és ben bé certa. Els afers habituals es releguen "fins després de festes", si es pot, i mentre estem d'això: de festa. En el cas de l'AVLCA també això és més o menys aixì.
No obstant, ja fa un parell d'anys que la vigília de l'esmentada 'Daida de Reis' comencem a engegar motors, portant a terme una activitat adient amb la data que és la que comença la cronologia de l'any encetat.
Concretament, i organitzat des del Casal Popular de la Creu Alta 'El Tallaret' per la Coordinadora Jove de la Creu Alta 'Llamps i Trons', s'organitza un "Taller de Fanalets" en el que la canalla, i els adults que els acompanyin, poden fabricar un fanalet amb el que rebre a Ses Magestats els "Reis" Mags d'Orient en la passada que la tarda del 5 de gener efectuen travessant el nostre barri i gran part de la ciutat.
L'esdeveniment va tenint un significatiu èxit, tant el primer any com aquest, i cal que qui ja estigui en marxa aquesta jornada hi aporti la seva col·laboració, dons les coses no es fan soles.
I en això hem estat doncs, començant l'any...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada