No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

07 de maig 2020

L'arbre de Jonqueres


El passat Aplec de Jonqueres del 2019 va contenir un acte que, per primera vegada si més no en l'època actual, es va portar a terme dins del seu programa i aplicant-ho a aquell entorn que, per a aquest tema, és molt idoni.
A l'Aplec de Jonqueres, concretament en el marge del camí d'accés a l'antiga ermita, vam plantar entre tots els presents un nou arbre al que aquest barri, a través de la seva Associació de Veïns, ha restat com a padrí. És a dir, hi vam afegir un arbre més per iniciativa popular.
El pobre arbre, que ja era tort i escanyolit des del principi (no en vam poder trobar cap de millor en aquelles dates), ha hagut de passar el seu primer hivern en aquells paratges i la veritat és que no estava gaire clara la seva supervivència.
Però sí; la primavera ha arribat i amb ella el "nostre" arbre ha reeixit i s'ha recuperat del mal aspecte que tenia. Allà el tornarem a trobar si tornem a anar fins a l'ermita.
I allà li podrem afegir un company aquest any, potser...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada