No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

08 de maig 2020

Plenari de la FAVS


Els dies van passant sense tornar a la vida d'abans, però tothom es va espavilant igualment respecte al que li convé. El confinament sembla que es relaxa (cosa que no està clar si ens ha d'alegrar o ens ha de preocupar), però encara no podem entrar o sortir lliurament ni retrobar-nos presencialment, ni amb les corresponents distàncies físiques (que no "socials", que això és una altra cosa) i amb les mesures que convingui. Encara no.
Però les entitats i les associacions es van movent i es van adaptant a les circumstàncies. Algunes amb certa facilitat però d'altres amb moltes limitacions; depèn del tipus d'activitat que es vulgui reiniciar.
En el cas de les associacions de veïns també es generalitza la recuperació d'algunes accions i de les reunions per anar parlant i tractant els temes que ens preocupen i que ens continuen tenint ocupats, alguns tant o més que abans.
I si no ens podem retrobar de forma personal, aprenem tots, els uns i els altres, a fer-ho de forma virtual. Al menys ens tornem a veure les cares mentre tornem als nostres debats, al mateix temps que veiem si tots i totes continuem bé i "en forma".
Des de la Federació Veïnal de Sabadell (FAVS) s'està donant un cop de mà amb això, doncs no a tots els barris s'estava - ara sí - a l'alçada necessària com per treballar telemàticament. Tothom n'ha aprés aquests dies.
Amés, els Plenaris de cada 15 dies s'han reprès també i allà aprenem tots també una nova manera d'anar rescatant la nostra vida de sempre, fins a on es pot.
El 'moviment veïnal' de Sabadell no es pot deixar de moure...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada