No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

18 de juliol 2020

44è aniversari

El 17 de juliol de 1976 és la data que porten els primers Estatuts de l'Associació de Veïns de la Creu Alta. Evidentment, per aquella data ja feia temps que hi havia veïns i veïnes que s'anaven organitzant i associant davant dels problemes del barri, que aleshores eren uns de molt concrets i d'altres que, amb el temps, la unió i la lluita del veïnat ha anat fent que es resolguessin. O encara no.

Cada any, en arribar la mateixa data, considerem que, "formalment", és el dia de l'aniversari d'aquesta entitat. Aquest 2020 doncs, n'hem fet 44.

No és un esdeveniment que celebrem obertament o, al menys, en el que organitzem res especial al respecte. Aquest any encara menys perquè el tema de les celebracions continua en segon pla.

Però el temps passa i el veïnat de la Creu Alta continua en una situació similar, amb la conveniència de seguir units i associats per a què allò que ens convé com a barri es tingui suficientment en compte, ja que tal cosa (haver-se de preocupar des del veïnat) segueix sent necessària com en aquells anys inicials i, de fet, com tots els altres. Com sempre: això no canvia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada