No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

24 de juliol 2020

Homenatges i reconeixements

A diferents nivells, a Sabadell i a molts d'altres llocs del país, estan sortint iniciatives populars i més o menys oficials que pretenen organitzar alguna mena d'homenatge a les víctimes de la pandèmia i, al mateix temps, de reconeixement a les persones, individualment o en col·lectius, que estan fent front a les conseqüències que s'han derivat, i continuen produint-se, per l'efecte social, sanitari i econòmic que ens està ocasionant la COVID19 a tot de nivells.

Dies enrere ja vam comentar una de les primeres d'aquestes iniciatives, que va dur a terme la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell. A la Creu Alta, com a barri, també s'està coent la idea, i a Sabadell, com a acte institucional i-o a nivell de tota la ciutat, n'hi havia previst un per al passat dia 21 de juliol.
Aquest darrer s'ha suspès, és a dir, s'ha posposat. Fer actes públics, a la via pública, sense controlar l'accés i l'acumulació de persones als mateixos, sembla ser que es desaconsella. Si més no, el nostre Consistori ho ha vist així.
De moment, les víctimes, per una banda, i, per l'altra, la lluita i el protagonisme, professional o voluntari, de moltes persones o col·lectius, de moment també, més aviat no s'han acabat pas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada