No podem esperar ingènuament que l'Administració pública ho faci 'tot' per nosaltres. Com a ciutadans, alguna cosa l'haurem de fer nosaltres...

17 de juliol 2020

Els "problemes" dels gossos a la via pública

Per a la nostra tasca bàsica i general, anem mantenint, en la mesura que és possible, un periòdic contacte amb l'Oficina Municipal del Districte que ens correspon (a la Creu Alta estem al Districte Segon però "l'oficina" està al Tercer; ja fa anys que ho reclamem això). El passat dia 14 va ser una d'aquestes jornades de treball conjunt.

Entre d'altres coses, vàrem plantejar diverses qüestions i acordàrem algunes gestions pendents i en recordàrem d'altres.

Mereix la pena destacar una reclamació formal que vàrem presentar respecte a la salubritat del sorral infantil de la nova plaça de Lluís Subirana, que no està protegit de "les visites" dels gossos i que cada dia que passa ofereix, per això, una imatge més deplorable. I perillosa, perquè no són compatibles els infants i els gossos "jugant" amb la mateixa sorra. 

Restem a l'espera que el tema se solucioni, ja que és ben senzill instal·lar-hi una tanca com les que hi ha a quasi totes les altres àrees infantils de la ciutat.

I seguint parlant del tema, també hem conegut la intenció municipal d'implantar a Sabadell un "servei Caní" que té la pretensió d'evitar el problema de la corrosió dels orins d'aquests animals (a les cantonades, als arbres i pals del mobiliari urbà i fins i tot a molts portals) a la vegada que es planteja el seu possible aprofitament. El sistema, que porta el nom de "UrbanDog" (el podeu conèixer millor si el busqueu per Internet), el veurem aviat en alguna de les nostres places. Si es fa cabal als nostres suggeriments, en alguna de les 'preferides' pels amos d'aquests animals...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada